aboutme

Als jong meisje was ik altijd al gefascineerd door de mooie kleurrijke modeprenten die in de boekjes stonden.

Met vriendinnen gaan shoppen was toen al mijn favoriete hobby.  Onder mekaar vroegen we ons ook steeds vaker af welke kleuren ieder van ons nu  juist  wel of juist niet zou kunnen dragen.  Maar toch speelde ik altijd op veilig en koos voor onopvallende, neutrale en donkere kleuren.

Een aantal jaren later heb ik dan uiteindelijk een persoonlijke kleuranalyse laten doen. Hieruit is gebleken dat ik een lentetype ben en mij zeker mag kleden in frisse, lichte en felle kleuren.  Ook werd er uitgelegd welke combinaties mij het beste zouden flatteren.

Stilletjes aan veranderende mijn garderobe in een kleurrijk geheel.

Deze kleuranalyse is voor mij  een unieke en leerrijke ervaring geweest waaraan ik nog steeds plezier beleef.  Ik voel me goed bij mijn kleurenpalet en voel me dan ook zelfzeker over  de combinaties die ik draag.

Ik bleef echter  gefascineerd door het feit dat kleuren en kledij zoveel kunnen doen met een persoon en ik voelde meer en meer de drang om mij te verdiepen in de wondere wereld van kleur en stijl.

Dankzij deze passie ben ik mij gaan specialiseren als kleur-, stijl-  en imagoconsulente en heb ik tevens een certificaat van visagiste op zak.

Om je te laten ervaren hoe je jouw persoonlijke uitstraling kan versterken en hoe je dit zelf kan bereiken, zou ik je graag persoonlijk  willen begeleiden.

Deze passie kunnen delen, geeft mij enorm veel voldoening en maakt mijn werk heel leuk en waardevol .

Bieke Geeraerts